Telefon: 0768 - 93 13 21

Förmedling av Café

Café som inte bara har kaffe!

Det här är inte vilket café som helst. Här får gästerna förstklassig baristakaffe med fika och lunch med läckra sallader, grillade mackor, pasta och något sött och läckert såsom Ottos glass och smarriga smoothies. De erbjuder även take away.

Vi vill påstå att caféet har ett vinnande koncept och här finns framåtanda i ständig utveckling, precis ett sådant lunchcafé som varit efterlängtat av boende i Staffanstorp. Äntligen!

Facit till framgången är:

- Genomtänkt och medveten cafémeny för alla
- Hänger med i senaste trenderna
- Bästa läget med solig uteservering
- Stigande dagskassa

Fakta

  • Välplanerad lokal på 78 kvm
  • Hyran är 11 360 kr ex moms
  • Platser inne: ca 20
  • Uteservering: ca 16 platser. Möjlighet finns att utöka.
  • Parkeringsplats finns.
  • Öppet alla dagar i veckan men det är upp till varje ägare att bestämma själv.

Caféet säljs som en inkråmsförsäljning och i priset ingår inventarier, inredning, en del finns på leasingkontrakt som kan överlåtas samt ett stort lager av reklammaterial, Webbsidan samt Facebook.

Visst låter det här lockande? Du som drömmer om ett eget café med lättare luncher har alla förutsättningar att lyckas efter att driftiga företagare lagt grunden. Det är bara att kliva in och fortsätta utveckla med flera egna idéer.

Säljes på grund av att ägarna går vidare med andra spännande uppdrag och utmaningar. Tillträde: efter överenskommelse Ovanstående uppgifter har inhämtats av ägaren.

SÅLD

Kontakta ansvarig företagsförmedlare, Anneli Leijala 0768-93 13 21 som gärna berättar mera och bokar tid för visningar.
Café i Landskrona

SÅLD

Lycka till Alexandra som förvandlat caféet med eget LCHF koncept och catering. Här erbjuds dagligen spännande och läckra bakverk. Numera heter caféet Diamanten.

  • Ett café